Archive Category: Eroottinen Jyväskylä

Ilotytön blogi seksitre

Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi. Como » Uutiset » Kohuttu 23v suomalainen ilotyttö astui esiin: Tuksulta erikoinen postaus Loviisan FB-ryhmään Tämä on Facebookin ehdottomasti surullisin ryhmä Käsittämättömän suosittu Facebook-sivusto hehkuttaa suomalaista perinnettä, valtava kommenttivirta: Kenties Suomen kaunein nainen julkaisi Instagramissa — huomio kiinnittyy valtaviin rintoihin: Venäjän kuumin 22v seksipommi läpinäkyvissä rintaliiveissä — tätä uhkeampaa povea ei löydy!

Jumalavita — tässä tulevat Aasian seksikkäimmät naiset Jennifer Lopez ja kumppanit esittelivät uusinta trendiä vaatetuksessa: Suomalaisnainen sai yllättävän puhelun pankista: Suomalaismiehen uskomaton onni kuninkaallisissa häissä hämmentää: Oletko sinäkin riidellyt tällä viikolla vaimosi kanssa liikaa — siihen on yllättävä syy! Prostituoidun ammatti ei ole lainkaan niin puuduttavaa kuin voisi kuvitella. Ilotyttöblogia kolme vuotta kirjoittanut suomalaishoro paljastaa ….

Ilotyttöelämästään blogia kirjoittava suomalaisprostituoitu kertoo hankkivansa Visa-laitteen eli maksupäätteen. Sitten hän kuulemma myy nahkav…. Suomalainen ilotyttö, joka kirjoittaa seksiaiheista blogia, paljastaa ammattisiskojensa uudet kilpavaltit.

Nyt lähdetään pitkin maakuntia asun…. Ilotyttö paljastaa -kohublogia kirjoittava suomalainen prostituoitu on sitä mieltä, että jos asiakas saa taudin horolta, se on aika paljolti a…. Heistäkin saattaa olla osa perheellisiä. Siistejä asiakkaita ja ihan hyvää seksiä kuulema. Minä joka lupasin vastailla: On ollut tosi hyvännäköisiä miehiä myös, jotka perustelevat minun luona käyntiä sillä että haluavat vain seksiä ilman mitään ihmissuhdesäätöjä, heistäkin osa varattuja.

Oma taloushan siinä kärsisi ja asiakkaat tietävät tämän. Palaan asiaan jos kysymyksiä herää. Mä en vaan hiffaa, et mistä nää ilotytöt tietävät, kuka on perheenisä ja kuka varattu. Mun kokemuksen mukaan sormukset sujahtavat totuttuun tapaan taskuun ja yksityiselämästä ei puhuta - pelätään että joku kiristää tai tunnistaa Jumbon parkkihalliin firman sijaintipaikkana mä en oikein usko.

Niiden kilttien perheenisien homma siel Jumbossa on työntää niit ostoskärrejä ja raahata ostokset autoon. Ei siin just kerkee omille teilleen edes röökin ajaksi. Mut en myöskään osaa kuvitella et Jumbon parkkihalli tulee ekana mieleen maksullista seuraa kaipaavalla?

Jotenkin nimittäin muistan kun ostin marketista lasinpesunestettä ja meinasin kaataa sen pissapoikaan ennen kuin lähden räntäsohjoon, niin siin oli hyvin nopsaan paikalla vartiopartio kertomassa, et parkkihallissa ei saa huoltaa autoja. Joten jos siellä joku meinaa harjoittaa liiketoimintaa, etenkin suosittua sellaista saa varautua pikaiseen häätöön. Miesparkit toki olis hyvinkin toivottuja esim. Miehillä kun yleensä ei o kiinnostusta hypistellä jokaista rättilumppua läpi, eikä heidän mielipiteellään ole vaatehankinnassa merkitystä, joten nurkkaus jossa on kahvia ja pino tekniikan maailmoja vois olla ihan hyvä liikeidea.

Mut veikkaan, et naiset lakkaa käymästä liikkeissä joissa ammattilainen taluttaa miehen shoppailun ajaksi privaattikamariin.

Joten näkisin, et tolla blogistilla on liikeideoissaan vielä hieman hiomista. MÄ aloin miettimään yhtä ryhmää jotka "kärsivat". Voi jee tätä itsemainostamisen määrää ja "laatua". Eikö "laatu tavara" käy kaupaks, kun ehdit ja joudut täällä mainostaa?

Itse lopetan horoilun koska sunnuntaisin ei enää saa tuplapalkkaa.

Että bisnesideaa pukkaa Teksti oli kyllä vähän pettymys. Ilotyttökoulu kuulosti siltä, että joku olisi revitellyt ja keksinyt jonkun hulvattoman parodian, mutta ei se ollutkaan. Joku parempi kirjoittaja olisi saanut ideasta ehkä enemmän irti, luulisin. Ja teksti oli liian pitkä, liikaa asioita tungettu yhteen blogiin. Eikö tuossa lehdessä editoida tekstejä? En ensin tajunnut otsikon perusteella, että taas mainostetaan tuota muka-prostituoidun blogia ja odotin linkkiä johonkin uutiseen. Täytyy kyllä sanoa, että tämänkertainen blogikirjoitus oli huonompi kuin edelliset.

Keskiosaa en jaksanut kuin silmäillä ja se loppuhuipennus, se jumbo-juttu, oli kyllä antikliimaksi. Minäpä olen kuullut ja kaveri on käynyt. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaskin niin totta se on. Yksi ystäväni rahoittaa asuntolainaansa ottamalla herrasmiehiä vastaan viikonloppuisin kun jänen lapset ovat isällään.

Lähes jokainen itsestään kertonut asiakas on perheellinen. Osa ei kerro itsestään mitään. Heistäkin saattaa olla osa perheellisiä. Siistejä asiakkaita ja ihan hyvää seksiä kuulema. Minä joka lupasin vastailla: On ollut tosi hyvännäköisiä miehiä myös, jotka perustelevat minun luona käyntiä sillä että haluavat vain seksiä ilman mitään ihmissuhdesäätöjä, heistäkin osa varattuja.

Oma taloushan siinä kärsisi ja asiakkaat tietävät tämän. Palaan asiaan jos kysymyksiä herää. Mä en vaan hiffaa, et mistä nää ilotytöt tietävät, kuka on perheenisä ja kuka varattu.

Mun kokemuksen mukaan sormukset sujahtavat totuttuun tapaan taskuun ja yksityiselämästä ei puhuta - pelätään että joku kiristää tai tunnistaa Jumbon parkkihalliin firman sijaintipaikkana mä en oikein usko. Niiden kilttien perheenisien homma siel Jumbossa on työntää niit ostoskärrejä ja raahata ostokset autoon.

Ei siin just kerkee omille teilleen edes röökin ajaksi. Mut en myöskään osaa kuvitella et Jumbon parkkihalli tulee ekana mieleen maksullista seuraa kaipaavalla? Jotenkin nimittäin muistan kun ostin marketista lasinpesunestettä ja meinasin kaataa sen pissapoikaan ennen kuin lähden räntäsohjoon, niin siin oli hyvin nopsaan paikalla vartiopartio kertomassa, et parkkihallissa ei saa huoltaa autoja.

Joten jos siellä joku meinaa harjoittaa liiketoimintaa, etenkin suosittua sellaista saa varautua pikaiseen häätöön. Miesparkit toki olis hyvinkin toivottuja esim. Miehillä kun yleensä ei o kiinnostusta hypistellä jokaista rättilumppua läpi, eikä heidän mielipiteellään ole vaatehankinnassa merkitystä, joten nurkkaus jossa on kahvia ja pino tekniikan maailmoja vois olla ihan hyvä liikeidea.

Mut veikkaan, et naiset lakkaa käymästä liikkeissä joissa ammattilainen taluttaa miehen shoppailun ajaksi privaattikamariin. Joten näkisin, et tolla blogistilla on liikeideoissaan vielä hieman hiomista. MÄ aloin miettimään yhtä ryhmää jotka "kärsivat". Voi jee tätä itsemainostamisen määrää ja "laatua". Eikö "laatu tavara" käy kaupaks, kun ehdit ja joudut täällä mainostaa? Soraäänet ja keskustelupalstojen totuudentorvet ovat ehtineet arvella, että kyseessä olisi trolli, jopa mies.

Niinpä ilotyttö päätti kohahduttaa seuraajiaan. Hän valitsi median ja astui sen toimittajan kanssa samaan huoneeseen haastatteluun.

No, naiselta, nuorelta sellaiselta. Miksi kuvaasi ei saa julkaista peittelemättä? Verotädille kun näyttää että on tienannut tämän verran, sen on pakko hyväksyä kondomipaketti verotukseen. Moni suomalainen seksityöläinen maksaa jopa yrittäjäeläkettä näistä hommista. Ja nyt olisi sitten jo näkemiinin paikka. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi. Como » Uutiset » Kohuttu 23v suomalainen ilotyttö astui esiin: Tuksulta erikoinen postaus Loviisan FB-ryhmään Tämä on Facebookin ehdottomasti surullisin ryhmä Käsittämättömän suosittu Facebook-sivusto hehkuttaa suomalaista perinnettä, valtava kommenttivirta: Kenties Suomen kaunein nainen julkaisi Instagramissa — huomio kiinnittyy valtaviin rintoihin: Venäjän kuumin 22v seksipommi läpinäkyvissä rintaliiveissä — tätä uhkeampaa povea ei löydy!

Ilotytön blogi seksitre -

Tuksulta erikoinen postaus Loviisan FB-ryhmään Tämä on Facebookin ehdottomasti surullisin ryhmä Käsittämättömän suosittu Facebook-sivusto hehkuttaa suomalaista perinnettä, valtava kommenttivirta: Minäkään en ole nähnyt siellä sellaista autoa enkä mitään muijia kiertelemässä. Ilotytön blogi seksitre saattaa olla osa perheellisiä. Aika paljon huorat varmaan myös tykkää luoda kuvaa siitä että heidän palveluja käyttää paljon "kunnolliset miehet", eli esim ne perheenisät jotka on siistejä ja ei suuremmalla todennäköisyydellä kanna tauteja. Ja nyt olisi sitten jo näkemiinin paikka. Verotädille kun näyttää että on tienannut tämän verran, sen on pakko hyväksyä kondomipaketti verotukseen. Suomi sai Euroviisuissa heikon henkka kuopio päiväkahviseuraa turku — mutta Saaraa saatettiin silti rakastaa ulkomailla Tähtien sota -konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina Häirikön uhriksi joutunut Britannian euroviisuedustaja teki yllätyspäätöksen Britannian viisulavalle iski häirikkö — näin sabotoija teki. Mut en myöskään osaa kuvitella et Jumbon parkkihalli tulee ekana mieleen maksullista seuraa kaipaavalla?