Archive Category: Eroottinen hieronta Alavus

Piiskaa pyllylle seksitrehvit

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Te jotka olette saaneet piiskaa lapsena niin kuinka usein saitte sitä,miesystäväni kanssa vaan keskusteltiin asiasta kun hän ei ole saanut ikinä ja minä taas olen saanut usein ja itse hakenut piiskat aina ennen toimitusta.

Sama kuri oli meillä kaikilla sisaruksilla. Isälläni oli sellainen periaate, että meidän perheessä ei käytetä minkäänlaista väkivaltaa koska häntä oli suorastaan hakattu lapsena ja hän ei halunnut sitä samaa omille lapsilleen.

Olen ylpeä, että hän pystyi katkaisemaan lyömisen kierteen. Jouduin joskus itse hakemaan piiskan ja se laitettiin kirjahyllyyn maljakkoon muistuttamaan että kiltisti pitää olla. Kai olin ollut sitten jotenkin erityisen tuhma. Vaan eipä siitä mitään traumoja jäänyt, eihän siinä suurempaa väkivaltaa käytetty, vähän kintuille sivallettiin, että tuntui vähän ikävälle.

Meillä sai valita ,että ottaako piiskaa heti ja kunnolla vai arestii viikko ym. Sain usein selkääni kotona. Äiti hoiti yleensä selkäsaunat, isältä sain selkääni vain kolme kertaa. Pahimmillaan äiti piiskasi minut pari kertaa viikossa, parhaimmillaan pari kertaa kuussa.

Meillä oli vitsa oven päällä ja remmi eteisen naulakossa. Yleensä sain vitsaa, joka piti hakea piha-koivusta itse. Jos vitsa ei ollut tarpeeksi tukeva, sain kaksi kertaa selkääni. Jostain syystä en saanut remmiä koskaan, äiti tyytyi uhkailemaan sen kanssa.

Jos äiti oli oikein vihainen, hän käytti sitä mitä ensimmäiseksi käteen sattui matto-piiska, pingis-maila, harjan-varsi, y. Pari kertaa vuodessa äiti pieksi minut kunnolla ,niin etten pystynyt istumaan moneen päivään. Silloin olin yleensä tehnyt jotain "vakavaa", kuten rikkonut ikkunan, kiukutellut lähi-kaupassa tai en tullut heti kutsuttaessa.

Paha ilkeä lapsi , Sain aina piiskaa, jos olin tehnyt jotain väärää. Mutta mitään traumoja ei ole jäänyt, koska minua ei piiskattu syyttä eikä muutenkaan viljelty väkivaltaa meillä. Aina vanhempani selittivät syyn miksi sain piiskaa.

Eli samaa metodia olen käyttänyt myös omille lapsilleni ja nyt melkein aikuisena sanoivat, että itsekin antavat piiskaa omilleen, jos muu ei auta. Omat lapseni saivat oikeastaan piiskaa vain kerran, kun olivat luvatta menneet laiturille rantaan. Naapurini oli siitä piiskasta kauhuissaan, ja esimerkkinä voin kertoa että naapurin poika oli vähällä hukkua, kun vanhemmat eivät saaneet mitään kuria.

Eli mielestäni oli parempi antaa piiskaa, kuin vaarantaa lapsen henki. Kyllä ne kerrat useilta tuntui aikanaan. Nekään eivät olisi olleet aivan välttämättömiä ottaa vastaan, sillä vitsasta kyllä reilusti varoitettiin ennalta. Vaan vasta sitten siihen vaihtoehtoon uskottiin kun äiti oli jo housuja laskemassa piiskan antamiseksi.

Kyllä vierailu äidin sylissä piiskattavana oli sangen tehokas keino, hyvin muistan tilanteet. Itse olen kahdesti vitsaa omilleni aikoinaan antanut ja jotenkin tuntuu, että sama oli tilanne, uskottiin vasta sitten että se on totta kun alkoi rapsut pyllyllä tuntumaan. Tuttu tilanne , Useasti sain ja aina tuntuvasti. Isäni joka toimi kurittajana oli oikeudenmukainen mutta kun tein tuhmuuksia rangaistukset oli tuntuvia. Isäni käytti yleensä remmiä sain useimmiten pitää housut jalassa jos housukertoja ei ollut useita.

Yleensähän käytin tiukkoja farkkuja alla kalsareita. Voimakkaita iskuja sain 15 - 20, niin että itku tuli. Kerran ollessani 14 vuotias jäin kiinni tupakoinnista. Isäni komensi minut autotalliin. Käski kumatumaan työpöytää vasten. Remmi rupesi hyväilemään farkkupeppuani. Päättäväisesti pysyin hiljaa vaikka kipeää teki. Parikymmentä iskua saatuani isäni lopetti sanoen ei tunnu tehoavan. Hän vaihtoi remmin vesiletkun pätkää.

Letku rupesi hyväilemään vuorostaan peppuani. Letkun läiske teki kipeää niinpä pokerini petti rupesin itkemään oikeimmin parkumaan. Letkusta sain kymmenen sivallusta. Isäni oli ilmeisesti tyytyväinen kun lopetti sanoen tehosihan se.

Jäin autotallin lopetteleen ikuani ja hieromaan peppuani. Muutamaan päivään pyöräily ei ollut hauskaa. Minulle ei jäänyt mitään hampaankoloon näistä tapauksista. Silloin luvulla ne kuului asiaan, useimmat kaveri saivat myös tuntuvia kurituksia.

Itse en ole saanut koskaan piiskaa, eikä tulisi mieleenikään antaa sitä omille lapsille. Itse olen oppinut hyvät tavat ja kunnioittamaan, arvostamaan äitiäni joka minut yksin kasvatti pienestä pitäen, ja näin ei varmaan olisi jos minua olisi piiskattu. Äitini kyllä kertoi minulle jo pienenä lapsen oikeuksista, eli tiesin jo silloin piiskaamisen ym olevan väärin.

Se on vanhempien heikkoutta jos ei löydä muita keinoja, joilla pitää kuria. Luunapin taisin joskus saada, mutten ole aivan varma Meillä ei koskaan piiskaa saanut, vaikka kuinka oltiin kiukuteltu. Saman asian ajoi "tukkapölly". Vanhempani olivat pienenä minulle sen verran autoriteettejä, että pelkkä ajatus heidän suuttumisesta sai useimmin aikeet unohtumaan. Meillä ei tarvinnut pelätä piiskaa eikä muita "rangaistuksia", mutta kuri oli muutoin kova. Pienenä sitä niin harmitti kun muut saivat olla yökylässä ja myöhempään ulkona.

Puhuimme äidin kasvatusmetodeista ennen hänen kuolemaansa. Hän harmitteli, että oliko hänen kasvatuksensa ollut toisinaan liiankin kovaa. Toisaalta -ihan kunnollinen kansalainen minustakin loppujen lopuksi tuli -ja ainakin minulla on vahva tukka! Muistan vain yhden kerran saaneeni piiskaa äitiltä, mutta muistan myös, että tällä kerralla muistelin niitä muita kertoja, eli että tuo kerta ei todellakaan ollut ensimmäinen.

Mutta jostain syystä vain tämä yksi kerta on jäänyt mieleen. Muistan vielä rikoksenkin, olin sotkenut vahingossa valkoisen päiväpeitteen punaisella karamellivärillä Ja traumat ikävä kyllä jäi. Noista armeijamuistoista sanoisin, että olen itse varmasti niitä poikia, jotka on piesty pilalle. Minä armeijaiässä, ja paljon myöhemminkin, pelkäsin sellaisia miehiä, jotka olivat minua vanhempia.

Uskoin heidän olevan äkkipikaisia ja herkästi suuttuvia ja tietenkin niiden voimat kasvoivat iän myötä kuin hirviuroksilla. Ja jokainen niistä kyttäsi päästäkseen jostakin syystä kimppuuni. Vasta sitten, kun olen itse täyttänyt vuosikymmeniä, on sen ikäluokan miehet päässeet pannasta. Mutta paljon tapahtumat ovat vaikuttaneet elämänkulkuuni. Varmaan myös pelokkuuteni näkyi ja houkutteli tietyn laisia tyyppejä toimimaan. Syyksi katson herkästi tulleet selkäsaunat ja vielä ihan teini-iässäkin.

Kun poika ei enää polvella pysynyt, niin ukko otti pääni polviensa väliin ja repi alaselkää paljaaksi. Mikään ei tuntunut maailmassa olevan niin tärkeätä kuin, että poika tuli piiskatuksi. Hienoa lukea näitä viestejä joissa pääasiassa pidetään aitoa vitsa ja remmiselkäsaunaa hyvänä asiana. Olen ehdottomasti sitä mieltä että tuolla kaduilla ja ostareissa notkuu poikia jotka tarvis lujasti vitsaa paljaalle pyllylle.

Yksi pahoista esimerkeistä on mm mäkkäri-ravintolat joissa nuoret notkuvat lasilevyjä älypuhelimia hiplaten ja erittäin rumaa kieltä käyttäen, huom perheravintola joissa on usein pieniä lapsia. Näitä energiajuomahumalaisia ADHD pentuja pitäisi kiikuttaa viranomaisten voimalla ns kuritusputkaan jossa niille annettaisi yhteiskunnan puolesta lujasti vitsaa ja remmiä ja sitten kiikutettaisi kotiin jossa kerrottaisi onnettomille vanhemmille mitä tämän räkänokan kanssa pitäisi tehdä.

Vitsaa vaan paljaalle pyllylle lujasti. Jos olet joskus tänne Pohjanmaalle ja kova halu anna piiskaa tule minulle,saat anna minun perseni koivuvitsapiiskaa niin paljo että veri tule esiin mutta ei mitään miesten välinen seksi eli flanellivaatteet eli sellaista,minä voin makaa alasti sängyllä ja pari kolme tyynyä vatsan alle että pyllyni tulee ylös!

Piiskan saanti vaikuttaa pitkään, minulla ainakin on siitä näyttöä. Olin rippikouluikäinen, kun muutaman vuoden vanhempi veli piiskasi minut kunnolla, koivuniemeläistä paljaalle ja varmasti riittävästi. Minua hävetti se selkäsauna lähes kymmenen vuotta, mietin kyllä tarkkaan kaikki tekemiseni, ettei veli vaan saa aihetta uuteen löylytykseen. Enkä vieläkään pysty asiasta kenenkään kanssa puhumaan.

Lapset ovat jo lähteneet omilleen, joten olemme ottaneet piiskan käyttöön. Lasten aikana sitä ei käytetty. Piristää parisuhdetta kummasti ja keskinäinen luottamus lisääntyy.

Silloin nuorempana se oli ihan paikallaan. Meitäkin oli 7 lasta, ja kun joku asia oli kielletty niin kiellon rikkomisesta tai muusta sopimattomasta käytöksestä oli ilman muuta seurauksena piiskaa. Siitä ei edes neuvoteltu, vaan piiskaa saava haki piiskan vakiopaikaltaan uunin nurkasta, otti housut alas ja otti piiskauksen vastaan Vuosikymmenien jälkeenkin muistan lähes jokaisen asian, mistä piiskaa tuli.

Ompas kumma, että muistat, minä en muista. Olen saanut aika monta kertaa, vain yhden syyn muistan, se oli se kerta kun olin täysin syytön. Meilläkin iso lauma lapsia, minä nuorin. Kurinpito oli ulkoistettu vanhimmalle siskolleni, joka olikin hyvin innokas piiskan kanssa. Ei tarvinut juuri mitään syytä, kun oli "pylly paljaana" ja piiska viuhui. Ei se koskaan mitään vahinkoa aiheuttanut ja siihen piiskauksen aiheuttamaan kipuun tottui.

Nyt myöhemmin tiedän, että siskoni nautti siitä piiskaamisesta. Kuulostaa tutulta, minua vanhempi veli "leikkipiiskasi" peinempänä, hänestä varmaan mukavaa leikkiä. En minä itsekään sitä niin pahana pitänyt, se ei käynyt vielä silloin kunnian päälle. Harjoittelu teki mestarin, niinpä sitten olessani murkun kuohuissa sain parit oikeat piiskaukset. Pahin kuritusväline, mitä itse olen kokenut on noin pikkusormen paksuinen rottinkikeppi. Sain kokea sen 12 vuotiaana, kun jäin tupakanpoltosta kiinni.

Ja paljaalle tuli, vaikka pyysin ja suorastaan rukoulin että saisin pitää edes alushousut pyllyn suojana. Mitään armoa ei tullut, vaan nekin oli laskettava alas ja mentävä määrättyyn asentoon. Ja rangaistuksen tehostamiseksi nuoremmat sisarukset käskettiin katsomaan toimitusta. Vaikka en tosiaan mikään pikkulapsi tuolloin enää ollutkaan, en häpeä sanoa että itkin kun iskut oli annettu. Itkin kivusta ja häpeästä.

Polte oli aivan helvetillinen ja pylly juomuilla monta päivää. Eipä tehnyt mieli tupakkaan koskea enää. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vitsan käyttöön joudutaan palaamaan. Lastensuojelulle kuuluu vain järjetön piekseminen, joka näkyy jäljistä helposti.

Kohtuullinen kuritus ok ja eri asia kuin pahoinpitely. Uhkailu ja pelottelukin on vähän eri juttu. Jos puhe ei tehoa ja lapsi tekee tarkoituksella väärin niin sehän on silloin tavallaan lapsen valinta. Tein väärin ja siitä tuli seuraus. Jos on kunnolla ei seurauksia tule. Alle kouluikäistä ei pidä kurittaa. Pienet lapset vielä opettelee elämistä ja rajoja. Itse sain ekan kerran vitsasta 10v kun varastin äidin kukkarosta.

Seuraavat kerrat tuli lähinnä siitä kun en noudattanut kotiintuloaikoja vaikka niistä muistutettiin. Olin siis peruskiltti ja aina varotettiin ennen ja vitsa oli vältettävissä jos muutti käytöstään.

Oli se polttelu vaan niin jännää että jatku ja vitsaa tuli. Itse olen asiasta nykyään kiitollinen koska tupakointi jäi siihen. Teininäkään en kokenut mitään häpeää että joutui ottamaan pyllyn paljaaksi. Kyllähän meillä saunottiinkin kaikki yhdessä alasti. Kun sai vitsaa niin se oli siinä. Tehtävä suoritettu ja asiasta ei puhuttu jälkeenpäin. Mitä nyt pikkasen varoteltiin tarvittaessa että haluakko oikeesti vai muuttuuko suunta. Kuritusta sain 19v asti kunnes muutin omilleni. Meillä oli meidän säännöt ja niillä mentiin.

Viimeinen kerta oli kun tulin yöllä kotiin ympäri päissäni. Seuraavana aamuna tuli ja kunnolla. Eikä siitäkään jäänyt mitään traumoja. Juomistottumuksiin sillä oli positiivinen vaikutus. Joitakin kertoja myös kaverin äiti on antanut vitsaa. Parilla kerralla mielestäni aiheetta joten ymmärrän myös niitä joita on kuritettu syyttä. Kuinka sinun elämän tilanne on nyt? Oletko vielä kiinnostunut anna eli saada piiskaa?

Siis minä kysyn sinulta,oletko vapaa nainen ja kiinnostunut leikkiä ankara isä eli ankara äiti ja anna lapsi piiskaa? Det är inte så lätt att skriva på finska då jag började lära mig då jag var 20 år! Se on vaikea tietä koska se pitä olla yksi eli kaksi kirjaimia,en tiedä jos tämä sana on oikein? Tämä tietokone takkuile,en saa esiin ilmainen sanakirja! Älä välitä kaikista typeryksista, on hienoa, että olet oppinut kirjoittamaan noin hyvää suomea.

Se on minun vihreä peukalo! Ei se pyllylle piiskaaminen mitään vanhingoittanut. Se oli muistutus siitä, että asia oli noteerattu ja piiskan antaja oli tosissaan ja piiskatun piti se asia sitten muistaa. Jos tupakanpoltto loppui siihen, niin oli hyvä konsti. Vaimoni tupakointi loppui samalla konstilla, mutta vasta aikuisena, ja vaati vähän ronskimmat käsittelyt. Kyllä muisti, oli todella häpeällistä saada risua paljaalle pyllylle vielä murkussa.

Ongelmallisen asiasta teki se, että piiskan käyttö ei ollut kovinkaan loogista ja sitä saattoi saada vaikka yritti kuinka vältellä. Olin keskikoulussa kun jäin kiinni tupakanpoltosta. Piiskaa tuli, ei auttanut, mutta siihen loppui tupakanpoltto.

Jos puhe ei tehoa ja lapsi tekee tarkoituksella väärin niin sehän on silloin tavallaan lapsen valinta. Pitäisi varmaan mennä jollekin ammattilaiselle tästä asiasta juttelemaan, mutta jotenkin kuitenkin tuntuu, ettei hän ehkä pitäisi tätä tarpeeksi suurena juttuna, tai että minä vain liioittelen. Jäin autotallin lopetteleen ikuani ja hieromaan peppuani. Olen ylpeä, että hän pystyi katkaisemaan lyömisen kierteen. Pahin kuritusväline, mitä itse olen kokenut on noin tallinn escort girls miesprostituoitu paksuinen rottinkikeppi. Se on vanhempien heikkoutta jos ei löydä muita keinoja, joilla pitää kuria.

Olen ylpeä, että hän pystyi katkaisemaan lyömisen kierteen. Jouduin joskus itse hakemaan piiskan ja se laitettiin kirjahyllyyn maljakkoon muistuttamaan että kiltisti pitää olla. Kai olin ollut sitten jotenkin erityisen tuhma.

Vaan eipä siitä mitään traumoja jäänyt, eihän siinä suurempaa väkivaltaa käytetty, vähän kintuille sivallettiin, että tuntui vähän ikävälle. Meillä sai valita ,että ottaako piiskaa heti ja kunnolla vai arestii viikko ym. Sain usein selkääni kotona.

Äiti hoiti yleensä selkäsaunat, isältä sain selkääni vain kolme kertaa. Pahimmillaan äiti piiskasi minut pari kertaa viikossa, parhaimmillaan pari kertaa kuussa. Meillä oli vitsa oven päällä ja remmi eteisen naulakossa. Yleensä sain vitsaa, joka piti hakea piha-koivusta itse.

Jos vitsa ei ollut tarpeeksi tukeva, sain kaksi kertaa selkääni. Jostain syystä en saanut remmiä koskaan, äiti tyytyi uhkailemaan sen kanssa. Jos äiti oli oikein vihainen, hän käytti sitä mitä ensimmäiseksi käteen sattui matto-piiska, pingis-maila, harjan-varsi, y.

Pari kertaa vuodessa äiti pieksi minut kunnolla ,niin etten pystynyt istumaan moneen päivään. Silloin olin yleensä tehnyt jotain "vakavaa", kuten rikkonut ikkunan, kiukutellut lähi-kaupassa tai en tullut heti kutsuttaessa. Paha ilkeä lapsi , Sain aina piiskaa, jos olin tehnyt jotain väärää.

Mutta mitään traumoja ei ole jäänyt, koska minua ei piiskattu syyttä eikä muutenkaan viljelty väkivaltaa meillä. Aina vanhempani selittivät syyn miksi sain piiskaa.

Eli samaa metodia olen käyttänyt myös omille lapsilleni ja nyt melkein aikuisena sanoivat, että itsekin antavat piiskaa omilleen, jos muu ei auta. Omat lapseni saivat oikeastaan piiskaa vain kerran, kun olivat luvatta menneet laiturille rantaan.

Naapurini oli siitä piiskasta kauhuissaan, ja esimerkkinä voin kertoa että naapurin poika oli vähällä hukkua, kun vanhemmat eivät saaneet mitään kuria. Eli mielestäni oli parempi antaa piiskaa, kuin vaarantaa lapsen henki.

Kyllä ne kerrat useilta tuntui aikanaan. Nekään eivät olisi olleet aivan välttämättömiä ottaa vastaan, sillä vitsasta kyllä reilusti varoitettiin ennalta.

Vaan vasta sitten siihen vaihtoehtoon uskottiin kun äiti oli jo housuja laskemassa piiskan antamiseksi. Kyllä vierailu äidin sylissä piiskattavana oli sangen tehokas keino, hyvin muistan tilanteet. Itse olen kahdesti vitsaa omilleni aikoinaan antanut ja jotenkin tuntuu, että sama oli tilanne, uskottiin vasta sitten että se on totta kun alkoi rapsut pyllyllä tuntumaan. Tuttu tilanne , Useasti sain ja aina tuntuvasti.

Isäni joka toimi kurittajana oli oikeudenmukainen mutta kun tein tuhmuuksia rangaistukset oli tuntuvia. Isäni käytti yleensä remmiä sain useimmiten pitää housut jalassa jos housukertoja ei ollut useita. Yleensähän käytin tiukkoja farkkuja alla kalsareita. Voimakkaita iskuja sain 15 - 20, niin että itku tuli. Kerran ollessani 14 vuotias jäin kiinni tupakoinnista. Isäni komensi minut autotalliin.

Käski kumatumaan työpöytää vasten. Remmi rupesi hyväilemään farkkupeppuani. Päättäväisesti pysyin hiljaa vaikka kipeää teki. Parikymmentä iskua saatuani isäni lopetti sanoen ei tunnu tehoavan.

Hän vaihtoi remmin vesiletkun pätkää. Letku rupesi hyväilemään vuorostaan peppuani. Letkun läiske teki kipeää niinpä pokerini petti rupesin itkemään oikeimmin parkumaan. Letkusta sain kymmenen sivallusta. Isäni oli ilmeisesti tyytyväinen kun lopetti sanoen tehosihan se. Jäin autotallin lopetteleen ikuani ja hieromaan peppuani.

Muutamaan päivään pyöräily ei ollut hauskaa. Minulle ei jäänyt mitään hampaankoloon näistä tapauksista. Silloin luvulla ne kuului asiaan, useimmat kaveri saivat myös tuntuvia kurituksia. Itse en ole saanut koskaan piiskaa, eikä tulisi mieleenikään antaa sitä omille lapsille. Itse olen oppinut hyvät tavat ja kunnioittamaan, arvostamaan äitiäni joka minut yksin kasvatti pienestä pitäen, ja näin ei varmaan olisi jos minua olisi piiskattu.

Äitini kyllä kertoi minulle jo pienenä lapsen oikeuksista, eli tiesin jo silloin piiskaamisen ym olevan väärin. Se on vanhempien heikkoutta jos ei löydä muita keinoja, joilla pitää kuria. Luunapin taisin joskus saada, mutten ole aivan varma Meillä ei koskaan piiskaa saanut, vaikka kuinka oltiin kiukuteltu. Saman asian ajoi "tukkapölly". Vanhempani olivat pienenä minulle sen verran autoriteettejä, että pelkkä ajatus heidän suuttumisesta sai useimmin aikeet unohtumaan.

Meillä ei tarvinnut pelätä piiskaa eikä muita "rangaistuksia", mutta kuri oli muutoin kova. Pienenä sitä niin harmitti kun muut saivat olla yökylässä ja myöhempään ulkona. Puhuimme äidin kasvatusmetodeista ennen hänen kuolemaansa.

Hän harmitteli, että oliko hänen kasvatuksensa ollut toisinaan liiankin kovaa. Toisaalta -ihan kunnollinen kansalainen minustakin loppujen lopuksi tuli -ja ainakin minulla on vahva tukka! Muistan vain yhden kerran saaneeni piiskaa äitiltä, mutta muistan myös, että tällä kerralla muistelin niitä muita kertoja, eli että tuo kerta ei todellakaan ollut ensimmäinen.

Mutta jostain syystä vain tämä yksi kerta on jäänyt mieleen. Muistan vielä rikoksenkin, olin sotkenut vahingossa valkoisen päiväpeitteen punaisella karamellivärillä Ja traumat ikävä kyllä jäi. Vielä nykyäänkin, aikuisena ihmisenä tunnen joutuvani "varjelemaan" takapuoltani tilanteissa, joissa joku on minulle hiemankaan vihainen.

Tämä on erittäin nöyryyttävä tunne, sillä voin suorastaan tuntea takapuoltani kuumottavan, ikään kuin se vain odottaisi, milloin saan taas piiskaa. Minusta lapsuudenaikaiset mokaukseni olivat liian pieniä, jotta olisi kohtuullista antaa minun kärsiä niistä loppuelämäni saamieni traumojen muodossa. Pitäisi varmaan mennä jollekin ammattilaiselle tästä asiasta juttelemaan, mutta jotenkin kuitenkin tuntuu, ettei hän ehkä pitäisi tätä tarpeeksi suurena juttuna, tai että minä vain liioittelen.

Nykyinen äitisuhteeni on huono ja ongelmallinen, mutta sitä en uskalla sanoa, johtuuko tämä piiskauksesta vai ihan vain henkilökemioista. Itse en piiskaa saanut, tukkapöllyä ainoastaan. Ja sitäkin vain jos tein jotain vaarallista, vanhempieni mielestä auktoriteettien mukaan lukien vanhemmat turvallisesta ja verbaalisesta uhmaamisesta ei kuritusta tai piiskaa pidä saada.

Yksi pahoista esimerkeistä on mm mäkkäri-ravintolat joissa nuoret notkuvat lasilevyjä älypuhelimia hiplaten ja erittäin rumaa kieltä käyttäen, huom perheravintola joissa on usein pieniä lapsia.

Näitä energiajuomahumalaisia ADHD pentuja pitäisi kiikuttaa viranomaisten voimalla ns kuritusputkaan jossa niille annettaisi yhteiskunnan puolesta lujasti vitsaa ja remmiä ja sitten kiikutettaisi kotiin jossa kerrottaisi onnettomille vanhemmille mitä tämän räkänokan kanssa pitäisi tehdä.

Vitsaa vaan paljaalle pyllylle lujasti. Jos olet joskus tänne Pohjanmaalle ja kova halu anna piiskaa tule minulle,saat anna minun perseni koivuvitsapiiskaa niin paljo että veri tule esiin mutta ei mitään miesten välinen seksi eli flanellivaatteet eli sellaista,minä voin makaa alasti sängyllä ja pari kolme tyynyä vatsan alle että pyllyni tulee ylös! Piiskan saanti vaikuttaa pitkään, minulla ainakin on siitä näyttöä. Olin rippikouluikäinen, kun muutaman vuoden vanhempi veli piiskasi minut kunnolla, koivuniemeläistä paljaalle ja varmasti riittävästi.

Minua hävetti se selkäsauna lähes kymmenen vuotta, mietin kyllä tarkkaan kaikki tekemiseni, ettei veli vaan saa aihetta uuteen löylytykseen. Enkä vieläkään pysty asiasta kenenkään kanssa puhumaan. Lapset ovat jo lähteneet omilleen, joten olemme ottaneet piiskan käyttöön. Lasten aikana sitä ei käytetty.

Piristää parisuhdetta kummasti ja keskinäinen luottamus lisääntyy. Silloin nuorempana se oli ihan paikallaan. Meitäkin oli 7 lasta, ja kun joku asia oli kielletty niin kiellon rikkomisesta tai muusta sopimattomasta käytöksestä oli ilman muuta seurauksena piiskaa. Siitä ei edes neuvoteltu, vaan piiskaa saava haki piiskan vakiopaikaltaan uunin nurkasta, otti housut alas ja otti piiskauksen vastaan Vuosikymmenien jälkeenkin muistan lähes jokaisen asian, mistä piiskaa tuli.

Ompas kumma, että muistat, minä en muista. Olen saanut aika monta kertaa, vain yhden syyn muistan, se oli se kerta kun olin täysin syytön. Meilläkin iso lauma lapsia, minä nuorin. Kurinpito oli ulkoistettu vanhimmalle siskolleni, joka olikin hyvin innokas piiskan kanssa. Ei tarvinut juuri mitään syytä, kun oli "pylly paljaana" ja piiska viuhui.

Ei se koskaan mitään vahinkoa aiheuttanut ja siihen piiskauksen aiheuttamaan kipuun tottui. Nyt myöhemmin tiedän, että siskoni nautti siitä piiskaamisesta. Kuulostaa tutulta, minua vanhempi veli "leikkipiiskasi" peinempänä, hänestä varmaan mukavaa leikkiä. En minä itsekään sitä niin pahana pitänyt, se ei käynyt vielä silloin kunnian päälle. Harjoittelu teki mestarin, niinpä sitten olessani murkun kuohuissa sain parit oikeat piiskaukset. Pahin kuritusväline, mitä itse olen kokenut on noin pikkusormen paksuinen rottinkikeppi.

Sain kokea sen 12 vuotiaana, kun jäin tupakanpoltosta kiinni. Ja paljaalle tuli, vaikka pyysin ja suorastaan rukoulin että saisin pitää edes alushousut pyllyn suojana. Mitään armoa ei tullut, vaan nekin oli laskettava alas ja mentävä määrättyyn asentoon. Ja rangaistuksen tehostamiseksi nuoremmat sisarukset käskettiin katsomaan toimitusta. Vaikka en tosiaan mikään pikkulapsi tuolloin enää ollutkaan, en häpeä sanoa että itkin kun iskut oli annettu.

Itkin kivusta ja häpeästä. Polte oli aivan helvetillinen ja pylly juomuilla monta päivää. Eipä tehnyt mieli tupakkaan koskea enää. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Vitsan käyttöön joudutaan palaamaan. Lastensuojelulle kuuluu vain järjetön piekseminen, joka näkyy jäljistä helposti. Kohtuullinen kuritus ok ja eri asia kuin pahoinpitely. Uhkailu ja pelottelukin on vähän eri juttu. Jos puhe ei tehoa ja lapsi tekee tarkoituksella väärin niin sehän on silloin tavallaan lapsen valinta. Tein väärin ja siitä tuli seuraus. Jos on kunnolla ei seurauksia tule. Alle kouluikäistä ei pidä kurittaa. Pienet lapset vielä opettelee elämistä ja rajoja.

Itse sain ekan kerran vitsasta 10v kun varastin äidin kukkarosta. Seuraavat kerrat tuli lähinnä siitä kun en noudattanut kotiintuloaikoja vaikka niistä muistutettiin.

Olin siis peruskiltti ja aina varotettiin ennen ja vitsa oli vältettävissä jos muutti käytöstään. Oli se polttelu vaan niin jännää että jatku ja vitsaa tuli. Itse olen asiasta nykyään kiitollinen koska tupakointi jäi siihen. Teininäkään en kokenut mitään häpeää että joutui ottamaan pyllyn paljaaksi. Kyllähän meillä saunottiinkin kaikki yhdessä alasti.

Kun sai vitsaa niin se oli siinä. Tehtävä suoritettu ja asiasta ei puhuttu jälkeenpäin. Mitä nyt pikkasen varoteltiin tarvittaessa että haluakko oikeesti vai muuttuuko suunta. Kuritusta sain 19v asti kunnes muutin omilleni. Meillä oli meidän säännöt ja niillä mentiin. Viimeinen kerta oli kun tulin yöllä kotiin ympäri päissäni.

Seuraavana aamuna tuli ja kunnolla. Eikä siitäkään jäänyt mitään traumoja. Juomistottumuksiin sillä oli positiivinen vaikutus. Joitakin kertoja myös kaverin äiti on antanut vitsaa.

Parilla kerralla mielestäni aiheetta joten ymmärrän myös niitä joita on kuritettu syyttä. Kuinka sinun elämän tilanne on nyt? Oletko vielä kiinnostunut anna eli saada piiskaa? Siis minä kysyn sinulta,oletko vapaa nainen ja kiinnostunut leikkiä ankara isä eli ankara äiti ja anna lapsi piiskaa? Det är inte så lätt att skriva på finska då jag började lära mig då jag var 20 år!

Se on vaikea tietä koska se pitä olla yksi eli kaksi kirjaimia,en tiedä jos tämä sana on oikein? Tämä tietokone takkuile,en saa esiin ilmainen sanakirja! Älä välitä kaikista typeryksista, on hienoa, että olet oppinut kirjoittamaan noin hyvää suomea.

Se on minun vihreä peukalo! Ei se pyllylle piiskaaminen mitään vanhingoittanut. Se oli muistutus siitä, että asia oli noteerattu ja piiskan antaja oli tosissaan ja piiskatun piti se asia sitten muistaa.

Jos tupakanpoltto loppui siihen, niin oli hyvä konsti. Vaimoni tupakointi loppui samalla konstilla, mutta vasta aikuisena, ja vaati vähän ronskimmat käsittelyt. Kyllä muisti, oli todella häpeällistä saada risua paljaalle pyllylle vielä murkussa. Ongelmallisen asiasta teki se, että piiskan käyttö ei ollut kovinkaan loogista ja sitä saattoi saada vaikka yritti kuinka vältellä.

Olin keskikoulussa kun jäin kiinni tupakanpoltosta. Piiskaa tuli, ei auttanut, mutta siihen loppui tupakanpoltto. Tuleeko kenellekkään mieleen kokoomuslaista naiskansanedustajaa jolle tekisi mieli antaa paljaalle niin että viuhuu?

Niitä houkkia olisi monta, minkä vuoksi melkein kaikki kokoomuksen naiskansanedystajat ovat niin yksinkertaisia. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?