Archive Category: Hieronta Karkkila

Suomalainen seksi tukipiste

suomalainen seksi tukipiste

Ryhmässä on mukana työntekijöitä, jotka toimivat kielellisenä tukena tarpeen vaatiessa. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia esimerkiksi seksityöstä ja suomalaisesta yhteiskunnasta.

Ryhmässä vierailee kutsusta eri alan asiantuntijoita puhumassa eri aiheista, kuten esimerkiksi seksuaalisuus, lainsäädäntö tai hyvinvointi. Teemme myös retkiä ja käymme tutustumassa erilaisiin kulttuuritapahtumiin sekä palveluihin.

Tärkeää on mukava yhdessäolo ja hyvä ruoka! Pro-ryhmä suomen kieltä osaaville seksityöntekijöille. Oletpa vasta aloittanut seksityön, alan konkari tai vaikka jo työt lopettanut, tervetuloa keskustelemaan seksityöstä vertaistesi kanssa. Ryhmässä ei ole ulkopuolista ohjaajaa, vaan olemme kaikki seksityöntekijöitä. Koemme, että on hyvä voida vaihtaa kokemuksia turvallisessa ympäristössä. Ryhmä on luottamuksellinen ja jäsenten asioista ei puhuta ryhmän ulkopuolella. Jos osallistuminen kiinnostaa, soita tai lähetä sähköpostia Erjalle Pro-tukipisteen työntekijä , jolta saat tarkempaa tietoa Pro-ryhmän tapaamisajoista ja paikasta.

Tule kerran ja jos viihdyt niin useammin. Englannin kielen opiskeluryhmä perjantaisin klo Haluatko aktivoida ja kehittää kielitaitoasi? Ja keskustella englanniksi ajankohtaisista asioista? Avointa keskusteluryhmää vetää vapaaehtoinen englanninkielen opettaja. Tampereella työ käynnistyi vuonna ja Turussa elokuussa [2].

Pro-tukipisteen palveluihin ovat oikeutettuja sekä suomalaiset että ulkomaalaiset sukupuolesta riippumatta. Kaikki Pro-tukipisteen palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Halutessaan voi asioidan nimettömänä. Palveluja voi saada englannin, suomen, thain, venäjän ja viron kielillä.

Sosiaali- ja terveyspalveluita tarjotaan sekä päivystyspalveluina että ajanvarauksella. Pro-tukipisteen työmuotoihin kuuluvat myös ammatillinen etsivä työ katualueella, baareissa, hierontapaikoissa ja netissä sekä vertaistyö. Lisäksi Pro-tukipiste ry arvioi asiakaskuntansa ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa ja pyrkii vaikuttamaan asiakkaidensa tasavertaisen kohtelun toteutumiseen ja syrjäytymisen riskien vähentämiseen.

Pro-tukipiste ry tekee verkostoyhteistyötä Pohjoismaissa, lähialueilla selvennä ja muualla Euroopassa. Toiminnan rahoitus koostuu pääosin julkisista avustuksista.

Mitään ei ole oppinut kieltolaeista eikä Paasikiven-Kekkosen -linjan kannattavuudesta. Prostituutioon liittyy paljon hyväksikäyttöä. Lue lisää Yhteisvastuuvaroin apua ihmiskaupan torjumiseen Lisää uusi kommentti. En olisi ryhtynyt tähän, ellen tarvitsisi rahaa. Prostituutio kansainvälistynyt Suomessa Prostituoituja tulee Helsinkiin yhä kauempaa, muun muassa Jamaikalta, Brasiliasta ja Nigeriasta, kertoo Helsingin Sanomat.